top of page

două instații de teleschi

două instații de teleschi

La doar 50 KM de Cluj-Napoca

trei pârtii cu grade diferite de dificultate

instalație telescaun de 4 persoane

două instații de teleschi

instalație nocturnă

parcare amenanjată și iluminată de 500 locuri

zăpadă artificială

stație încărcare mașini electrice

În creierul munților, am deschis mult așteptatele pârtii de ski și snowboard Mărișel, ce vor fi îndrăgite de toți iubitorii sporturilor de iarnă.

Cu o priveliște deosebită direct către lacul de acumulare Beliș Fântânele, dar și cu un peisaj ce-ți taie respirația către piscurile culmilor munților Apuseni, Pârtia Mărișel vă așteaptă pregătită de distracție la un ski sau snowboard de calitate.

Resortul a fost dezvoltat de la zero, neexistând nici o pârtie în prealabil. 

Pentru a ajunge, există două rute: drumul județean DJ 107P Mărișel (Gilău-Someșul Rece-Mărișel), sau drumul județean DN 1R Beliș-Fântânele(Căpușu Mare-Beliș-Mărișel).

84730101_3362099517138500_81711356853364

4 Pârtii cu grade diferite de dificutate

WhatsApp Image 2021-01-15 at 23.22.20.jp

La Mărișel Ski & Bike Resort distracția se împarte cu prietenii, avem telescaun debraiabil pentru 4 persoane (în special pentru cei cu placa), dar și 2 instații de teleschi.

De asemenea, ca distracția să nu se termine avem și instalație de nocturnă și desigur instalație de zapadă artificială.

 

Așadar, vă asteptam la ski și snowboard la 50 de km de oras, menționând în final că am pregătit și o parcare amenajată și iluminată de 500 de locuri și o parcare iluminata de 300 locuri la baza pârtiei.

1. Pârtia albastră

Pârtia Albastră-  având o lățime considerabilă ,este ideală pentru începători și nu numai. Aceasta are o lungime totală de aprox. 2.000 m iar la finalul ei se poate urca cu telescaunul T3 de 4 locuri. Ca variantă mai scurtă puteți opta dupa aprox 750 m să luați teleschiul T1 cu 2 locuri. 
De reținut că ,la inceputul pârtiei roșii se poate opta pentru 450 m de partie albastră pentru  copii sau începători și care pot lua pentru urcare teleschiul T2 pentru o persoană.

2. Pârtia roșie

Pârtia Roșie -cu o lungime totală de 1600 m este dedicată celor mai curajoși .Aceasta începe de la cota 1240 m și are o diferență de nivel de 325 m. Primii 450 m au o dificultate redusă  cu opțiunea de a lua teleschiul T2 pentru urcare. Din acest punct ea devine mult mai înclinată, transformându-se într-o pârtie roșie autentică.

3. Pârtia neagră

Pârtia Neagră- cu o lungime totală de 1400 m este dedicată celor avansați. Aceasta are un început lejer de 450 m comun cu pârtia roșie, după care se dă startul adrenalinei și intrați cu adevărat pe pârtia neagră. La final o să reveniți pe pârtia roșie pentru aproximativ 300 m la finalul căreia pornește telescaunul cu 4 locuri T3.

4. Pârtie de săniuș

Pârtia de Săniuș - este dedicată în mod special copiilor ,dar nu am uitat și de adulții cu suflet de copil. Am creat acestă pârtie ca să oferim o forma de distracție în aer liber și celor care nu au curajul necesar de a schia.

bottom of page